Welkom-bij-Clemens-Hoffman-Piano-wereld-zuid-limburg


Muziek maakt veel los in de mens en is goed voor je intelligentie, denkvermogen, sociale vaardigheden en nog veel meer… begin daarom vandaag nog met leren pianospelen!

 

Clemens Hoffman PianoWereld Zuid Limburg

Hét adres voor pianoles en de aankoop van vleugels & piano’s.

Midden in het Heuvelland, tussen Gulpen en Partij/Wittem, vindt u “Hoeve de Bek”. In deze monumentale boerderij uit 1663 heeft Clemens Hoffman zijn PianoWereld Zuid-Limburg gevestigd. Hét adres voor de aankoop van piano’s, pianoles in diverse stijlen, QuatreMains avonden en workshops songwriting.

Pianoles

Pianoles-Gulpen-wittem

Clemens Hoffman heeft een veelzijdige pianolespraktijk. Hij speelt en doceert pop, jazz en klassiek en schrijft zelf pianoboeken die mooi, origineel lesmateriaal vormen. In zijn lessen maakt hij veel gebruik van opnames om de muzikale ontwikkeling en het kritisch luisteren van zijn leerlingen te bevorderen. Klik hier voor meer informatie over pianolessen.

 

Pianoverkoop

Deskundig advies bij de aankoop van een piano, met betrekking tot merk, prijscategorie, technische specificaties en onderhoud, kan u een hoop geld besparen en veel speelplezier bezorgen. De combinatie van technische kennis en uitgebreide ervaring als pianist stelt Clemens als geen ander in staat de perfecte piano voor u te vinden. Klik hier voor meer informatie en het actuele aanbod piano’s. 

 

Interesse in pianoles of op zoek naar een piano of vleugel?

Neem gerust contact op met Clemens Hoffman voor meer informatie, aanmeldingen of het plannen van een kennismaking of proefles.

Pianowereld - Zuid L:mburg

Een unieke kijk op hoeve De Bek uit de 20’er jaren van de vorige eeuw.

Hoeve De Bek
Oude Akerweg 141
6271 NC Gulpen

E-mail: info@clemenshoffmanpianowereld.nl
Tel: +31 (0)43 450 3842

Of volg Clemens op:

   

 

 


Clemens Hoffman Pianowereld – Hét adres voor Pianoles  &  Pianoverkoop in Zuid-Limburg
Discover my music at www.clemenshoffmanmusic.com