Welkom-bij-Clemens-Hoffman-Piano-wereld-zuid-limburg


Meer muzikaal plezier en prestaties met een goed instrument!
 

Pianoverkoop Zuid Limburg

Op zoek naar een piano of vleugel?

Deskundig advies bij de aankoop van een piano, met betrekking tot merk, prijscategorie, technische specificaties en onderhoud, kan u een hoop geld besparen en veel speelplezier bezorgen!

Piano kopen gulpen-wittem

Bent u op zoek naar een piano of vleugel? Neem contact op met Clemens Hoffman voor een vrijblijvend, verkennend adviesgesprek via info@clemenshoffmanpianowereld.nl  of +31(0)43 450 3842.

Clemens Hoffman – pianist & technicus

Als musicus en pianodocent heeft Clemens Hoffman altijd een grote passie gehad voor piano’s en vleugels. Uit interesse voor het opsporen en vleugel kopen gulpen-wittemverkopen van bijzondere piano`s en vleugels heeft hij na zijn conservatoriumopleiding twee jaar pianotechniek gestudeerd in Amsterdam. De combinatie van zijn technische kennis en ervaring als pianist stelt hem als geen ander in staat de perfecte piano voor u te vinden.

 

Piano’s te koop – actueel aanbod.

Clemens Hoffman biedt regelmatig uitstekende, bijzondere piano’s te koop aan (o.a. Ibach en Zimmermann) vanaf slechts € 750,- inclusief garantie, een stembeurt en transport. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Volg Clemens Hoffman dan op: FacebookLinkedIn of Twitter.

Actuele aanbod

Clemens Hoffman PianoWereld Zuid-Limburg

Pianowereld - Zuid L:mburg

Een unieke kijk op hoeve De Bek uit de 20’er jaren van de vorige eeuw.

Hoeve De Bek
Oude Akerweg 141
6271 NC Gulpen

E-mail: info@clemenshoffmanpianowereld.nl
Tel: +31 (0)43 450 3842

Of volg Clemens op:

   


Clemens Hoffman Pianowereld – Hét adres voor Pianoles  &  Pianoverkoop in Zuid-Limburg
Discover my music at www.clemenshoffmanmusic.com