Piano- en compositielessen


Welkom-bij-Clemens-Hoffman-Piano-wereld-zuid-limburg

Neem een gratis proefles !

Mail naar: info@clemenshoffmanpianowereld.nl
Of bel: 043-4503842   /  06-83891100

Pianoles Zuid Limburg

Pianist, pianodocent en componist Clemens Hoffman heeft een veelzijdige praktijk in Hoeve de Bek, aan de rand van Gulpen. Hij speelt en doceert pop, jazz en klassiek, en schrijft pianoboeken die mooi, origineel lesmateriaal vormen. In zijn lessen maakt hij veel gebruik van opnames om de muzikale ontwikkeling en het kritisch luisteren van zijn leerlingen te bevorderen.

Pianolessen

Pianoles-Gulpen-wittem

Wie met pianoles wil starten is welkom voor een eerste gratis proefles. Dit is voor de aankomende leerling een prettige manier om kennis te maken met Clemens en zijn werkwijze. De opleiding begint met een proefperiode van twee maanden die vervolgens na overleg verlengd wordt met twaalf maanden of wordt stopgezet. Dit alles gebeurt op contractbasis. De lessen zijn individueel. Tijdens de lessen is er onder andere aandacht voor ensemblespel. Het maken van opnames van het spel van de leerling is tevens onderdeel van de methodiek.

Kennismaken? Neem contact op via info@clemenshoffmanpianowereld.nl
of bel +31(0)43 450 3842 voor een gratis eerste proefles!

Kosten pianoles

30 minuten les per week  € 70,-.
45 minuten les per week  € 105,-.
60 minuten les per week € 140,-.
Twee lessen van 60 minuten per maand € 90,-.

Alle bovenstaande bedragen zijn maandbedragen in euro’s incl. btw.
Schoolvakanties en feestdagen zijn in de prijzen verrekend.

Pianoles voor kinderen en jongeren

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek maken talloze positieve effecten heeft op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Muziek maken is goed  voor de ontwikkeling van intelligentie & denkvermogen,  concentratie, discipline en sociale vaardigheden. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom werkt Clemens samen met lokale scholen om muziekonderwijs te stimuleren. Basisschoolleerlingen uit de gemeente Gulpen-Wittem en leerlingen van middelbare school SG Sophianum, krijgen de kans om in twee gratis proeflessen te ontdekken of instrument en methode bevallen. Neem contact op voor meer informatie!

Samen pianospelen tijdens QuatreMains Salon “Hoeve de Bek”

Quatre-mains (4 handen) spel is een geweldige manier van samenspelen: twee pianisten die achter een piano samen muziek maken.

In de QuatreMains Salon “Hoeve de Bek” wordt samengespeeld door jong en oud en op ieder niveau. De QuatreMains Salon vindt wekelijks plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Na inschrijving neemt de docent, Clemens Hoffman, contact met je op en overlegt over de te spelen muziek. Je kan je als duo inschrijven, maar ook alleen, dan wordt je gekoppeld aan een andere pianist. Regelmatig zijn er voorspeelavonden om naar elkaar te luisteren en te praten over het quatremainsspel.

Tijden in overleg.
Tarieven: 20 euro per sessie.

Neem contact op via info@clemenshoffmanpianowereld.nl
of bel +31(0)43 450 3842 voor meer informatie.

Les in songwriting

Les in het schrijven van songs mag uniek genoemd worden in deze regio. Het is bedoeld voor mensen die bezig zijn met het maken van eigen muziek maar vaak vastlopen door allerlei redenen zoals vorm, technische vaardigheden (muzieknotatie), tekst of simpelweg het ontbreken van een prikkelende en deskundige begeleiding. Ook bij dit onderdeel wordt veel gebruik gemaakt van opnames.

Voor de songwriting lessen gelden dezelfde prijzen als voor de pianolessen.

Clemens Hoffman; pianodocent, songwriter en muzikant

Clemens, afkomstig uit een geslacht van (kerk)musici, was naast zijn klassieke studies piano en compositie aan Conservatorium Maastricht al vroeg actief in popbands en met het schrijven van songs. Tijdens zijn studie begon hij al met lesgeven in piano en songwriting aan de muziekschool van Eschweiler, en in 2000 startte hij een eigen lespraktijk. Naast het lesgeven is hij actief als songwriter en in de in- en verkoop van piano’s.

Interesse in pianoles, de QuatreMains salon of lessen in songwriting?

Neem gerust contact op met Clemens Hoffman voor meer informatie, aanmeldingen of het plannen van een kennismaking of proefles.

Pianowereld - Zuid L:mburg

Een unieke kijk op hoeve De Bek uit de 20’er jaren van de vorige eeuw.

Hoeve De Bek
Oude Akerweg 141
6271 NC Gulpen

E-mail: info@clemenshoffmanpianowereld.nl
Tel: +31 (0)43 450 3842

Of volg Clemens op:

   


Clemens Hoffman Pianowereld – Hét adres voor Pianoles  &  Pianoverkoop in Zuid-Limburg
Discover my music at www.clemenshoffmanmusic.com